De mest populære gambling-relaterede manga tegneserier

I Japan hedder tegneserier Manga. Det betyder direkte oversat ”billeder, som er i modstrid med sig selv” eller ”tilfældige billeder” og det er en tegneserieform, som er en af de største eksportvarer i Japan.

Det unikke massemedie har særtræk, som sikkert er med til at gøre dem så populære som de er blevet i vesten. De japanske tegneserier skal læses fra højre mod venstre fra det man i Vesten normalt ville kalde for bagsiden. Alt kan ske når du benytter en bonus fra Bingosjov og det samme gælder når du læser mangahistorier, som gerne fortsætter i alt mellem ti og tyve hæfter.

De kan endda blive lavet om til tegnefilm og så bliver de kaldt for ”anime”, som betyder tegnefilm på japansk. Alt kan ske i bingo og alt kan ske i manga og det har flere manga forfattere ladet sig inspirere af for at skabe gambling-relaterede manga tegneserier. I denne artikel gennemgår vi de mest populære gambling-relaterede manga tegneserier.

Kaiji er den mest omtale gambling manga

Hvis du er vild med manga og gambling, så bliver du nødt til at læse kaiji. Tobaku Mokushiroku Kaiji betyder direkte oversat Gambling Apokalypse Kaiji og han er også kendt som den Ultimative Overlever Kaiji (Ultimate Survivor Kaiji).

Kaiji blev skabt i 1996 af Nobuyuki Fukomoto. Kaiji Itō er hovedpersonen, som konstant står i gæld. Efter en nær-død oplevelse indser Kaiji at han har et skjult talent for at undslippe mange uhyggelige situationer i den mest velkendte gambling-manga.

Gamble Fish har det i (efter)navnet og blodet

Gamble Fish er en anden populær gambling-relateret manga. Denne er skrevet af Aoyuma Hiromi, mens Yamane Kazutoshi står bag illustrationerne. Her er hovedpersonen Tomu Shirasagi, som er søn af den velkendte tricktyv Yumeichirou Shirasagi.

14-årige Tomu er den nye dreng i klassen på Shishidou Academy, som er en skole for rigmandsbørn og eliten. Han står nu overfor elite-miljøet på skolen og han udfordrer alle klassekammeraterne og påstår at han vil ruinere skolen med en række gambling udfordringer. Det er disse gambling-udfordringer, som du kan følge som læser og de er spændende at følge da du først vil stille en masse spørgsmålstegn ved hvordan han planlægger at vinde og hvorfor han gør som han gør. Til sidst vil sløret blive løftet for hvilke tricks han har brugt og måske kan du bruge dem i det virkelige liv. Det handler blot om at besidde de rette færdigheder og at være heldig.

Den ærlige studerende i The Liar Game

Shinobu Kaitani har skrevet The Liar Game, som er en af de mest populære gambling-relaterede manga tegneserier. Den er endda blevet oversat til hollandsk og kinesisk. Her følger vi Nao Kanzaki, som modtager en pakke med 1 million dollars og en invitation til Liar Game turneringen. Som navnet på turneringen antyder så handler det om at være bedst til at lyve og at snyde og taberne skal betale den sum, som svarer til sine tab.

Men Nao Kanzaki er ikke meget for at snyde de andre deltagere. Faktisk går hun sammen med tricktyven Shinichi Akiyama, som hjælper hende med at nå længere i turneringen. Akiyama hjælper også Nao Kanzaki med at frigøre hendes konkurrenter fra deres gæld, så de alle sammen kan ødelægge hele organisationen bag Liar Game Tournament. Dette er den interessante historie, som du kan følge i The Liar Game.