Disse tegneserier er interessante for sport fans

Før Marvel blev meget populære som biograffilm så var der mange som sagde, at dem der læser tegneserier er nørder og kedelige typer. Men i dag er der faktisk rigtigt mange mennesker som læser tegneserier, og der er rigtigt mange af dem som også er sport fans, selvom der måske ikke er nær så mange tegneserier som decideret har noget med sport at gøre, så er der stadig mange tegneserier som er interessante for sport fans, i denne artikel ser vi på nogle af dem, og på de sportsstjerner som har været med i tegneserier.

Betting tegneserier

Her er der tale om enarmede tyveknægte, som har fundet inspiration i tegneserier og ikke omvendt. Der er i hvert fald ikke tale om at vædde på tegneserier, men hvem ved om det ikke også bliver populært en dag? Der er mulighed for at bruge en Unibet Bonuskode i 2018 til at komme i gang med fx at spille Jack Hammer, som er inspireret af en tegneserie om en detektiv, der løser gåder. Det kan være at du spørger; hvad har betting tegneserier at gøre med sportens? Vidste du at mange af skurkene i tegneserierne som Jokeren, Two-Face og Chance er vilde med at vædde? De fleste lægger sine væddemål på poker, roulette og andet online casino, som ikke er decideret på sport, men da der er mange som har begge interesser, så føler vi at det er værd at nævne at sport fans kan have interesse i fx Batman.

Legenden om Ricky Thunder

Hvis du er wrestling fan så skal du absolut læse Legenden om Ricky Thunder, som nok er den bedste tegneserie der nogensinde er lavet omkring wrestling. Tegneserien er skrevet af Kyle Stark, og det er nok hans bedste tegneserie. Ricky Thunder er en af de bedste wrestlers i verden, indtil han finder ud af at wrestling er iscenesat og ikke ægte, tegneserien følger Ricky i tiden efter hans opdagelse og hvordan han kommer videre.

Sportsstjerner som har været med i tegneserier

Der er faktisk også flere verdenskendte sportsstjerner som har været med i forskellige tegneserier, blandt andet de to brasilianske fodboldspillere Ronaldinho og fodboldlegenden Pele har begge været med i tegneserier. Også Muhammed Ali har endda optrådt i en DC Superman tegneserie. Magic Johnson, basketball legenden har også været med i flere tegneserier.

Boys med fokus på fodbold

Lige siden Boys tegneserierne først gang blev udgivet i midten af ​​det nittende århundrede, har de tilbudt læsere sjove eventyr. Og som fodbold blev mere populært i England, så begyndte Boys tegneserien at fokusere mere på sportsfolk, og det var især fodboldspillere der blev de ultimative favoritter. Selv om denne tegneserie ikke bliver fremstillet mere, så er den stadig et meget stort samlerobjekt.