Nye film baserede på tegneseriefigurer

Hvis der er en ting, der er sikkert, så er det at hvert år byder på nye film med tegneseriefigurer fra DC Comics og Marvel Comics. Du kan læse om hvilke film du kan se frem til i 2018.

Ant-Man and the Wasp

En af de største film på de store lærred denne sommer er Ant-Man and the Wasp, som også kendes som blot Ant-Man 2. Det vil sige at det er opfølgeren til den første film Ant-Man. Ant-man er en del af Marvel Comics tegneserierne og vi så den fiktionelle superhelt for første gang tilbage i Tales to Astonish, som blev udgivet i september 1962.

I filmen Ant-Man 2 ser vi igen Paul Rudd i hovedrollen som Scott Lang og hvis du vil forberede dig før du skal i biografen, så skal du se Captain America: Civil War, som er den film, der ligger til grund for Ant-Man and the Wasp. Her skal Lang balancere livet som far og superhelt. En anden superhelt i filmen er Hope van Dyn, som iklæder sig en skrumpedragt, som transformerer hende til heltinden The Wasp (hvepsen).

Spider-Man: Into the Spider Verse

Spider-Man blev introduceret for første gang i Marvel Comics i Amazing Fantasy tilbage i 1962, og vi har set flere forskellige film med den populære superhelt de sidste ti-tyve år. Senest så vi Tom Holland i hovedrollen som Peter Parker i Spider-Man Homecoming, der udkom i 2017, men der er andre som forbinder den amerikanske skuespiller Tobey Maguire med Spider-Man, da han også tidligere har haft rollen i andre film.


Men i den seneste nye film er det Jake Johnson, som mest af alt er kendt for sin rolle i den amerikanske TV-serie New Girl, der lægger stemme til Spider-Man. Der er nemlig tale om en animeret film, som drenge, piger, mænd og kvinder kommer til at se i biografen til december, når Spider-Man Into the Spider Verse får premiere. I denne komiske animerede film kaster den ældre Spider-Man sig ud i at lære den nye Spider-Man op, som er Miles Morales og det er Shameik Moore, der lægger stemme til.

Aquaman

Aquaman er en del af DC Comics og her er der tale om en tegneseriefigur, der stammer helt tilbage til 1941. Aquaman er skabt af Paul Norris og Mort Weisinger og han debuterede i More Fun Comics #73. I forbindelse med filmatiseringer så vi Aquaman for første gang i Justice League: New Frontier, som er en animeret film, der fik premiere i 2008.

Otte år senere fik den amerikanske skuespiller Jason Momoa muligheden for at udleve den spændende DC Comics tegneseriefigur, da karakteren debuterede i filmen Batman versus Superman: Dawn of Justice. Momoa er mest af alt kendt for sin rolle i TV-serien Game of Thrones, men nu handler det hele altså om Aquaman, når vi får alvor kommer til at lære denne DC Comics tegnefigur af kende i filmen af samme navn, der får premiere i 2018.