Tegneserier om sport

Hvis du har interesse i sport, så kan vi anbefale dig to forskellige ting. Vi kan først og fremmest anbefale dig en bonus kode til betting  Derudover kan vi også anbefale dig at læse disse tegneserier om sport, vi er trods alt en side, der fokuserer på tegneserier og derfor går vi ud fra at du har interesse i tegneserier ligesom os.

To forskellige spændende udgaver Sportsmaster

Sportmaster et en butikskæde med tæt på 100 sportsbutikker over hele Danmark, men Sportsmaster er også en tegneseriefigur. Sportsmaster er helt præcist en karakter, som Irwin Hasen og John Broome skabte tilbage i 1947. Her optrådte Sportsmaster for første gang i All-American Comics #85, som DC Comics står bag. Sportsmaster er en af skurkene i DC Comics, som bruger sine evner til at spille sport til at begå kriminelle aktiviteter.

Først var der Lawrence ”Crusher” Crock, som var fjenden for Den Grønne Lanterne og Wildcat. Han blev først kendt som Crusher Crock, der var en frustreret atlet, som kastet sig ud i kriminalitet. Han er ikke blevet set mere efter at han tabte en baseball-kamp mellem skurke og helte. Du kan finde denne kamp i “DC Super-Stars” #10.

Udover Crock så har der også været en anden Sportsmaster. Her er der tale om Victor Gover, der var en afroamerikansk fodboldspiller, som havde fotografiske reflekser. Efter at hans evner blev afsløret blev han blacklistet i den professionelle sportsverden og derfor kastede han sig ud i kriminalitet. Du kan blandt andet finde Gover i Suicide Squad hvor denne udgave af Sportsmaster deltog i en mission i forbindelse med ”War of the Gods.” Sportsmaster var et af de få medlemmer der overlevede denne mission.

Javelin – skurken fra Den Grønne Lanterne

En anden skurk fra Den Grønne Lanterne, som er dygtig til sport er skurken Javelin, hvis navn betyder spydkaster på dansk. Her er der tale om en tidligere olympisk sportsudøver, som kastede spyd i kampen mod superhelte.

Javelin brugte blandt andet særlige spyd til at narre Den Grønne Lanterne i kampen om at vinde. Velvidende at Den Grønne Lanternes svaghed er farven gul valgte Javelin at male alle sine spyd gule i ”Green Lantern” nummer 173 og 174, som du kan læse hvis du har interesse i tegneserier med fokus på sport. Javelin har ligesom Sportsmaster også været en del af flere missioner med Suicide Squad blandt andet i Suicide Squad 13.

Den nye BrooklyKnight  

En af de seneste nye tegneserier med fokus på sport er BrooklyKnight. Denne superhelt blev skabt i samarbejde mellem Marvel Comics og NBA basketballholdet Brooklyn Nets. Nets ville gerne skabe en superhelte-maskot og derfor bad de Marvel Comics om hjælp.

Resultatet blev BrooklyNight som levede i en kort periode. Maskotten blev introduceret i Marvel Comics i BrooklyKnight” #1 i 2012 og på basketballbanen i Brooklyn på samme tid. Men maskotten var for skræmmende for børnene og det ældre publikum var heller ikke vild med maskotten. Derfor gik han tidligt på pension efter kun to år, men derfor kan du stadigvæk læse BrooklyKnight #1.