Tre glimrende comics apps du bør downloade i dag

Mange fans af comics foretrækker at læse tegneserierne i det fysiske format, men alligevel kan det nu også være skønt at læse dem på en tablet eller sin smartphone. Når alt kommer til alt, hvis vi kan browse sociale medier på vores telefoner eller bruge Spilnu Bonuskode til online casino, hvorfor så ikke også nyde nogle tegneserier? Her kommer diverse comics apps ind i billedet, og nedenfor kan du læse om de tre bedste mobile applikationer. To af dem giver dig mulighed for at læse tusindvis af comics, mens den tredje hjælper dig med at holde styr på din tegneseriesamling.

Alle elsker Comixology

Comixology er nok en af de mest populære comics apps på nettet.

På Comixology kan du nyde et udvalg af mere end 100.000 forskellige comics. Der er DC, Marvel og tegneserier fra andre udbydere. Du kan endda finde manga comics, hvis du er til det. Selve Comixology er glimrende til at læse comics med din smartphone eller tablet. Det er endda muligt at synkronisere købet af app’en på dine forskellige enheder. 

App’en er gratis at hente til at starte med, og derefter er der mulighed for forskellige tilkøb. På den måde kan du downloade den i fx App Store og derefter beslutte om du har lyst til at bruge penge med denne populære comics app.

Ubegrænset Marvel Unlimited

Man kan sige at app’en Marvel Unlimited nærmest er et must for enhver fan af comics. Denne populære app ligger normalt i top 10-15 på listen over de bedste bøger apps i App Store. 

Med denne app kan du læse tegneserier med Captain America, The Avengers, Hulken, Thor, Deadpool, Iron Man, Spider-Man og alle de andre berømte superhelte. Når du downloader Marvel Unlimited, som kan oversættes til ”ubegrænset Marvel” på dansk, får du bogstaveligt talt adgang til nærmest ubegrænsede mængder af Marvel. Der er over 29.000 Marvel comics i denne app, og det udvalg vokser stadigvæk. 

Du kan starte med en gratis prøveperiode på syv dage, og derefter kan du vælge mellem at have et abonnement, som du betaler enten hver måned eller en gang om året. 

CLZ Comics

Der findes naturligvis meget mere end comics apps, der handler om blot at læse dem. Hvis du samler på tegneserier, kan det måske være svært at holde styr på hvilke hæfter du har, og hvilke du mangler. Derfor er der mange tegneseriesamlere, der har downloadet CLZ Comics.

Her kan du scanne stregkoden på dine tegneserier og holde styr på hvad du har i din samling af comics. 

Igen er der tale om en gratis prøveperiode på syv dage, og derefter koster det årlige abonnement omkring 100 kroner. Man kan sige at det ofte er penge, som er godt lagt ud, fordi du undgår at købe den samme tegneserie to gang. 

Desuden sparer du også både tid og energi med den brugbare metode til at danne et overblik over din samling af comics. Derfor kan det anbefales at du downloader CLZ Comics. Du kan i hvert fald starte med prøveperioden og se om det er noget for dig.