De fem bedste Marvel comics nogensinde

Selvom vi er omgivet af teknologi i dag, og vi kan bruge den til alt, hvad vi vil – lige fra væddemål online med 888sport Bonus til at kontakte folk på den anden side af verden – har nogle ting stadig meget værdi, selv i deres ikke-teknologiske form . En af disse ting er tegneserier, og folk elsker især Marvel-tegneserier og karakterer.

Det siges at der er tæt på 5000 forskellige Marvel Comics. Derfor er det utroligt svært at bestemme hvilke er de bedste nogensinde. Alligevel har vi forsøgt at skabe en liste med fem af de bedste Marvel Comics nogensinde. Her kan du både støde på Fantastic Four, Hulken, X-Men, og andre berømte superhelte.

Fantastic Four Volume 1

Der er ikke mange sportslige figurer i Marvel Comics, men du kan nyde Silver Surfer. Han er hovedpersonen i en af de bedste Marvel Comics nogensinde. Her skal vi helt tilbage til den lidt kaotiske debut i 1966. Dengang introducerede Jack Kirby en figur, som han ikke havde gennemgået med Stan Lee. 

Kirby havde forklaret at han havde tegnet og skabt Silver Surfer fordi han var træt af at tegne rumskibe.

Efter den indledende introduktion i Fantastic Four #48 kom Silver Surfer for alvor i rampelyset i udgaverne 55-61 og 74-77. Her er der især tale om et mesterværk i hæftet 55, men vi anbefaler at tjekke det hele fra begyndelsen. På den måde får du hele historien med.

Beta Ray Bill: Argent Star

Denne tegneserie topper mange fans lister over de bedste comics i 2021. Der er tale om figuren Beta Ray Bill, og hæftet Argent Star. Her står Daniel Warren Johnson og Mike Spicer bag det hele. De to leverer et spektakulært værk med guder, monstre, ildsøer, kæmpe biler og meget mere. 

Det er en tegneserie, som du sikkert kommer igennem i løbet af ingen tid, da der er fem hæfter i samlingen. Når du først har læst et, vil du sikkert gå videre med det næste. Du kan naturligvis altid læse dem igen og igen og dykke længere ned i detaljerne.

Immortal Hulk 

Endnu et populært værk fra 2021 er ”Immortal Hulk” af Al Wing og andre forfattere. Det hele starter som en spøgelseshistorie, og generelt er ”Immortal Hulk” allerede blevet til en Marvel comics klassiker. Det er simpelthen et af de bedste Marvel værker nogensinde.

X-Men: The Dark Phoenix Saga

Måske har du set X-Men filmene, men før eller senere bør du også tjekke ”The Dark Phoenix Saga”. Der er tale om den bedste X-Men comics nogensinde, selvom den udkom helt tilbage i 1970’erne. Det er et sandt mesterværk af John Byrne og Chris Claremont, hvor du blandt andet møder Wolverine.

Infinity Gauntlet sidder på tronen

Af alletiders bedste Marvel comics, er stort set alle læserne enige i at ”Infinity Gauntlet” topper listen. Her er der tale om en comic hvor du har alle tiders superhelte i Marvel, der tager kampen op mod Thanos the Mad Titan i hans jagt på Infinity Stones. 

Denne tegneserie er skabt med opskriften på succes. Der er en uovervindelig fjende, et kreativt team med Ron Lim, George Perez og Jim Starlin, og naturligvis en samling af de bedste superhelte nogensinde.