De fem bedste nye Manga-bøger fra 2021

Med Manga-bøger fokuseres der ofte på alletiders bedste bøger, men hvad med nyere tid? Jeg er overbevist om, at vi skal respektere samtiden; fra film, bøger, mangaer, endda til andre industrier, såsom nye sportsgrene, der dukker op, eller nye tilbud som leo vegas. Fordi alt var engang nutidigt, ikke? I dag kaster vi blikket på de fem bedste nye Manga-bøger fra 2021, som vi anbefaler at du læser, hvis du ikke allerede har gjort det.

Naoya Matsumoto topper listen

Naoya Matsumoto er en af de nyere forfattere i denne verden. Den japanske forfatter står bag Kajiu No. 8, som også er kendt som 8Kaijuu eller Monster #8. Serien blev offentlig kendt den 3. juli 2020 og den findes på japansk, engelsk, spansk og andre sprog. En af de bedste i den serie udkom i december 2021. Naturligvis anbefaler vi at tjekke serien fra begyndelsen, så du kan forstå hele historien.

Udlev dit Manga-eventyr

Yuji Kaku står bag Ayashimon, som udkom sent i 2021. Måske er den populær da mange Manga-fans kan leve sig helt ind i konceptet. Der er tale om Maruo Kaido, som er fan af Manga-bøger. Han drømmer om at hans liv er som de bøger han nyder at læse. Kaido er så heldig at han muligvis kommer til at udleve det Manga-eventyr, som han altid har håbet på at kunne mærke på sin egen krop. 

Squid Game møder fodbold

I 2021 var to ting populære, fodbold og Squid Game. De to ting er smeltet sammen i Blue Lock. Historien er skabt af Muneyuki Kaneshiro og kunstnen er tegnet af Yusuke Nomura. 

Denne Manga-historie startede i 2018 efter at det japanske fodboldlandshold var med ved VM i fodbold. Hele historien er fyldt op med intense figurer og kunst, og det er måske lidt skørt, men det gør det også vidunderligt. Derfor er det på vores liste over de bedste Manga-bøger fra 2021. 

Jujutsu Kaisen meldte udsolgt

Vi kan naturligvis ikke mangle Jujutsu Kaisen på listen. Den er skrevet og skabt af Gege Akutami. Her er der tale om et supernaturligt koncept, som endte med at blive udsolgt i hele Japan. Det alene fremhæver den enorme succes. Historien handler om Yuji Itadori, som begynder at studere på Tokyo Prefectural Jujutsu High. Manga-bogen har en god blanding af action, humor og supernaturlige elementer, som gør det interessant at læse. 

Kærlighed Manga med suu Morishita

Vi slutter af med den søde historie af suu Morishita. Titlen er A Sign of Affection og det er en sand kærlighedshistorie. Den døve universitetsstuderende Yuki møder en anden studerende, som taler flere sprog. Dog kender han ikke til japansk tegnsprog, men alligevel opstår der kemi mellem dem. 

Denne Manga-bog har vundet vores hjerter ved at balancere hvordan Yuki kommunikerer med indre monologer, tekstbeskeder på telefonen, og naturligvis tegnsprog. Derfor er det meget nemt at leve sig ind i kærlighedshistorien, som kom med fem volumener i september 2021.